Τι είναι το πρόγραμμα προνομίων Snowcard Club;

Κάθε φορά που το Μέλος του Προγράμματος SNOWCARD CLUB χρησιμοποιεί την κάρτα SNOWCARD, παράλληλα με αγορά αγαθών ή υπηρεσιών από τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις, συγκεντρώνει πόντους που είναι αποτιμητοί σε χρήμα και μπορεί να τους εξαργυρώσει σε κάθε επόμενη συναλλαγή του.

Πώς κερδίζω πόντους προνομίων Snowcard Club;

Επιλέγοντας τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων με το Snowcard Club. Πλήρης λίστα με τις Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρώνονται ανα πάσα στιγμή στα πλαίσια συναλλαγής για την αγορά προιόντων ή υπηρεσιών με χρήση της κάρτας SNOWCARD στις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις Συγκεκριμένα μέρος ή το σύνολο της συναλλαγής θα μπορεί να εξοφλείται από τον αριθμό των Πόντων που έχουν αποδοθεί στην κάρτα του Μέλους μέχρι εκείνη την στιγμή.

Οι πόντοι μου λήγουν και πότε;

Οι πόντοι λήγουν 40 ημέρες από την ημερομηνία της συναλλαγής με την οποία κερδήθηκαν.

Πώς θα γνωρίζω πόσους πόντους διαθέτω;

Κάνοντας σύνδεση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο www.snowcard.gr και επιλέγοντας από το κεντρικό μενού: «Ο λογαριασμός μου».

Πώς θα μαθαίνω για τις προσφορές που με αφορούν;

Είτε από την ιστοσελίδα www.snowcard.gr είτε με ενημερωτικό email εφόσον έχω επιλέξει να ενημερώνομαι για τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ποιες είναι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προνομίων snowcard club;

Επιλέγοντας «Επιχειρήσεις» στο κεντρικό μενού του www.snowcard.gr.

Τι Πρέπει να Κάνω σε Περίπτωση Απώλειας / Κλοπής της Κάρτας;

Με σύνδεση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο www.snowcard.gr και επιλέγοντας από το κεντρικό μενού: «Δήλωση απώλειας».

Μετά τη δήλωση, η απολεσθείσα κάρτα θα ακυρωθεί αμέσως. Οι πόντοι της κάρτας δεν χάνονται και μεταβιβάζονται στη νέα κάρτα.