Το προγραμμα

Το SNOWCARD CLUB είναι μια λέσχη μελών για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά το βουνό, το χιόνι, το σκι και όχι μόνο, κερδίζοντας πολλά προνόμια και παροχές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Κάθε φορά που το Μέλος του Προγράμματος SNOWCARD CLUB χρησιμοποιεί την κάρτα SNOWCARD, παράλληλα με αγορά αγαθών ή υπηρεσιών από τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις, συγκεντρώνει πόντους* που μπορεί να εξαργυρώσει σε κάθε επόμενη συναλλαγή του. Οι πόντοι που κερδίζουν τα μέλη πιστώνονται αυτόματα και άμεσα στο λογαριασμό τους και είναι άμεσα διαθέσιμοι για την επόμενη αγορά.

Κάθε μέλος μπορεί να ενημερώνεται και να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο των πόντων του αλλά και τις κινήσεις με την SNOWCARD μέσω του Λογαριασμού του στο www.snowcard.gr.

Πριν από κάθε συναλλαγή με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τα μέλη ενημερώνονται για το σύνολο των πόντων τους ώστε να επιλέξουν αν θα κάνουν χρήση τους ή όχι. Επιπλέον μετά από κάθε συναλλαγή ενημερώνονται με SMS στο κινητό τους για το νέο υπόλοιπο των πόντων τους.

Τα μέλη του SNOWCARD CLUB μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με χρήση των πόντων που έχουν κερδίσει. Μπορούν δηλαδή, να εξαργυρώσουν πόντους για την εξόφληση μέρους ή του συνόλου της συναλλαγής τους με βάση τον αριθμό των πόντων που έχουν μέχρι εκείνη την στιγμή.

Παράδειγμα χρήσης

Λογαριασμός εστιατορίου 70€. Ο πελάτης έχει στην κάρτα 100 πόντους και εξαργυρώνει τους 70 για το λογαριασμό χωρίς να πληρώσει με μετρητά. Στην κάρτα, του απομένουν 30 πόντοι.

Εισιτήριο χιονοδρομικού 15€. Ο πελάτης έχει στην κάρτα του 10 πόντους. Τους εξαργυρώνει όλους και πληρώνει τη διαφορά των 5€ σε μετρητά. Για τα 5€ που έδωσε κερδίσει νέους πόντους στην κάρτα του.

Όροι και Προϋποθέσεις

* Οι Πόντοι είναι αποτιμητοί σε χρήμα και συγκεκριμένα με την ακόλουθη αναλογία: 1 Ευρώ = 1 Πόντος